"Smile c.v.o.a." - Antwerpen - Referenties
"Smile c.v.o.a." - Snelkarikatuur, uitgewerkte karikatuur naar foto en workshop
Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.
Gust
A caricature in colour in pastel from Maggy Jacqmin, Flemish (Belgian) caricaturist from Antwerp. See more: www.smile-cvoa.com
Referenties

Ze werkte al voor belangrijke firma's in binnen- en buitenland:

Katoennatie, Burcht "Singelburg"-Kallo, "Tommorowland"-Boom, De Schorre, Boom, "Baxter", Palais de Congrès, Parijs, "JAVA" koffie en Unilever, Brussels'Expo, "Antwerp Expo", "Umicore", Brussel, "Janssen Pharmaceutica" in Turnhout, "Delta Lloyd", "Philips" in Turnhout, "'t Zand" in Brugge, "Daf-trucks" in Peer, "Electrabel" in Louvain-la-Neuve, "Lotusfeesten" in Lembeke, "Phidan" op Brussels Expo, in de "Bourla"-schouwburg in Antwerpen, "Fribona nv" in Oostkamp, "Audionova", "Pearle Belgium", "Belle-Vue"-"Inbev" in Sint-Pieters-leeuw, in verschillende bibs zoals in Oudenaarde, Hemiksem, "Standaard-Boekhandel" in Leuven,UZ-Leuven, Hagelandse Feesten en de Dijlelanddag, zaal "De Roma" in Borgerhout, veel jaarmarkten van verschillende steden zoals Beveren, Aalst, Schilde, Toerisme 's-Gravenwezel, Liedekerke, Zedelgem, Westmalle, Genk, Pick&Pay, Fébé beton, Haringman Beton NL, Bleijko NL, De Nekker-Mechelen, Euroclean, Nynas AB, Sara Lee-coffee, Familiedag Movetis-Brussel, "Tempo-Team", "Neste Oil"-Beringen, "Jobat"-Brussel, "Centrum Medische Genetica"- Eedegem, "Genzyme"- Geel, "Flandriaboottochten", Antwerpen(haven), "Jan Plezierboottochten"-Antwerpen(haven), "Cegeka"-Hasselt, "St Luc, labels & packaging"-Nazareth, "DeVtalk"- Microsoft partner, "het Stadsmagazijn"-Antwerpen, "Taaluniecentrum"-Brussel, "Sandoz"-Brussel, verschillende scholen, "CM", "CD&V", "VLD", "VB" "SPA", enz...

Ze is meermaals gevraagd op "ATV" om bv's te tekenen die ter plaatse werden geïnterviewd.

Van een klant via een evenementenbureau:
Beste mevrouw,  wij hebben zaterdag 16/3/2013 onze viering gehad waarbij een sneltekenaar via jullie bij ons is geweest.  ik mag u zeggen het was een succes bij de aanwezigen!!  De persoon die bij haar was heeft aan uw kantoor de foto's welke hij heeft genomen naar u doorgestuurd, nu is mijn vraag, kan u deze foto's ook naar ons doorsturen, zodat wij er enkele kunnen gebruiken voor ons tijdschrift.  Hartelijk dank bij voorbaat. Dank voor de samenwerking  Bernadette VermeirenRa liga vzwKrombaak 102200 Herentals

foto, genomen uit: "Gazet van Antwerpen",  18 november 2008:
GvA
DAFKRANT
 
"Beste Maggy,
 
Ik wil je absoluut een referentie geven maar je weet net als ik dat het alle dagen knokken  zal zijn in deze harde wereld!
Vermits jij zeer gedreven zijt en vele tekenkwaliteiten hebt, zal het niet moeilijk zijn voor jou het steeds beter te doen.
Je doet het reeds vrij goed en ik wens je proficiat met het werk dat je nu  aflevert. Als vrouw in deze mannenwereld van kartoenisten en karikaturisten is het zeer moeilijk! Toch slaag je erin het tegendeel te bewijzen!
Doe zo verder en ik ben blij dat je deel uitmaakt van onze kartoenistenverenigingen:  Kever , en internationaal van Feco!
Jouw gedrevenheid is een voorbeeld voor vele leden!
 
Bob Vincke
Voorzitter KEVER
Tresaurer General FECO"


"Beste, 
Via een lokaal kunstenaarsevenement ben ik met Maggy Jacqmin in contact gekomen.
Haar enthousiasme voor ons culturele leven en kunst is het algemeen is groot, en daarom zou ik haar bij deze toch graag even positief in het daglicht willen stellen.
Ze beschikt over de vaardigheid om in haar karikaturen mensen op zo’n manier vast te leggen dat naast het ‘groteske’ toch de persoon achter deze overdrijving goed zichtbaar blijft.
Daarnaast is ze een begaafd lesgever die haar uitgebreide kennis over tekentechnieken op een aanstekelijke en kundige manier door kan geven aan haar leerlingen.
 Met vriendelijke groet, 
Masha Weenink
Cultuurbeleidscoördinator
Dienst Cultuur en Museum
Museum Albert Van Dyck
Brasschaatsebaan 30
2970 Schilde
tel. 03 380 16 28
fax. 03 384 28 03
website: www.schilde.be"

ref-paul
 refBen
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint